Vliegtuig van Singapore Airlines moet noodlanding bij Suvarnabhumi maken, resulterend in een dodelijk slachtoffer en tientallen gewonden

SAMUT PRAKAN:- Een vliegtuig van Singapore Airlines maakte een noodlanding op Suvarnabhumi Airport, waarschijnlijk als gevolg van turbulentie. Naar verluidt zijn er tientallen mensen gewond geraakt en is een 73-jarige Engelsman omgekomen.

De Facebook-pagina “Pilot’s No Secret Notes” meldde vandaag:
“Breaking nieuws: het slechte weer van vandaag heeft turbulentie veroorzaakt langs de vliegroutes. Als gevolg hiervan moest een vlucht van Singapore Airlines die van de luchthaven van Londen naar de luchthaven van Changi in Singapore reisde, een noodomleiding maken naar de luchthaven Suvarnabhumi.

“Rapporten geven aan dat 30 passagiers gewond zijn geraakt en dat er één persoon is overleden. Uit dit geval leren we één belangrijke les: maak altijd je veiligheidsgordel vast terwijl je zit. Onze condoleances.”

Er werd ook vermeld dat “de turbulentie [verondersteld] heeft plaatsgevonden boven de regio van de Indische Oceaan. We wachten momenteel op officiële informatie.”

Ondertussen plaatste Singapore Airlines een verklaring op haar Facebook-pagina over het incident, waarin ze uitlegde:

“Singapore Airlines-vlucht SQ321, die op 20 mei 2024 van Londen (Heathrow) naar Singapore opereerde, ondervond onderweg ernstige turbulentie. Het vliegtuig liep om naar Bangkok en landde om 15.45 uur lokale tijd.

“We kunnen bevestigen dat er gewonden en één dodelijk ongeval zijn aan boord van de Boeing 777-300ER. Er waren in totaal 211 passagiers en 18 bemanningsleden aan boord.

“Singapore Airlines betuigt zijn diepste medeleven aan de familie van de overledene.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!