Waarschuwing! | Durian en alcohol gaan niet samen!

PRACHINBURI:- Een man raakte in shock na het eten van durian fruit en het drinken van alcohol. Deze 2 mogen niet samen genoten worden en dat realiseren velen zich niet. 

Dit geldt ook voor de man die in shock raakte terwijl hij nog aan tafel zat. De 48-jarige Somsak uit de provincie Prachinburi dronk rijstwhisky en at een stuk Durian. Hij kreeg moeite met ademhalen en raakte toen in shock. Zijn vrienden die met Somsak zaten te drinken en zijn dochter in de buurt waren geschokt toen hij het bewustzijn verloor. Ze hielpen bij het uitvoeren van reanimatie voordat ze op 28 april 2023 het Kabinburi-ziekenhuis belden om een ​​ambulance te sturen.

 Het Khaosod News Team ontving nieuws dat Somsak nu veilig is. Somsak onthult dat zijn baas hem na het werk wat durian fruit cadeau had gedaan. Hij kwam thuis en dronk ongeveer 2 glazen witte whisky. Toen herinnerde hij zich de durian en pakte een stuk. Hij had ongeveer 4 beten en niet lang daarna raakte hij in shock. Hij kon zijn lichaam niet meer beheersen en werd naar het ziekenhuis gebracht. De dokter vertelde hem om nooit durian en alcohol samen te gebruiken, omdat de combinatie erg gevaarlijk is en zelfs tot de dood kan leiden. Hij is nu in orde en zal de 2 nooit meer combineren.

Khun Somsak wil anderen waarschuwen omdat het durian seizoen is. Er zijn gevaarlijke voedingsmiddelen die je niet mag combineren en dit is er een van. Hij heeft nog wat pijn op de borst en is moe. Durian bevat veel vet en koolhydraten en alcohol bevat ook veel calorieën. Door de 2 samen te consumeren, stijgt uw bloedsuikerspiegel zeer snel. Er zit zwavelzuur in Durian dat het stofwisselingsproces van het lichaam kan beïnvloeden. Dit kan een negatief effect hebben op mensen met bestaande gezondheidsproblemen. Symptomen zijn onder meer een rode huid, misselijkheid, moeite met ademhalen en zelfs shock.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!