Jonge spookrijdster komt om het leven na 3 km op de verkeerde rijstrook van de snelweg in Thailand gereden te hebben

BANGKOK:- Een jonge vrouw die met haar auto bijna 3 km lang in de verkeerde richting reed een snelweg in Bangkok reed, stortte van de snelweg, waarbij het voertuig total loss raakte en zij om het leven kwam. Haar passagier overleefde de hachelijke avontuur ternauwernood.

Verschillende autoriteiten in de Thaise hoofdstad waaronder de politie van Kannayao, de agenten van het snelweg-bureau 1 en reddingswerkers van de Poh Teck Tung Foundation werden gewaarschuwd voor een ongeval waarbij een auto betrokken was.

Een grijze Honda City, kenteken **** uit Bangkok, werd gevonden op de Chalerm Ratch Expressway nabij Jatuchote Road, nadat hij van de snelweg was geredeb, over de kop was geslagen en total loss was.

Twee jonge vrouwen zaten vast in de auto en reddingswerkers moesten hydraulisch snijgereedschap gebruiken om de deuren te verwijderen om de gewonden uit de auto te halen.

De bestuurster bleek gestorven te zijn terwijl de passagier ernstige verwondingen en talrijke snijwonden in haar gezicht opliep.

Beide vrouwen, van wie de namen niet bekend zijn en die zichzelf niet konden identificeren, werden geschat op tussen de 20 en 30 jaar oud. De gewonde passagier werd naar het Phumipol-ziekenhuis gebracht.

Uit onderzoek bleek dat de auto was ingevoegd op de snelweg richting Phra Ram 9 Road nabij het tolhuisje Sukhaphiban 5. Na het betalen van de tol keerde de auto om en reed de verkeerde kant op naar de ingang van Jatuchote Road.

Oorspronkelijk stonden in dit gebied twee rijstroken open voor toegang vanaf Jatuchote Road, terwijl de andere twee rijstroken verhoogd waren. De autoriteiten hadden barrières geplaatst om de verhoogde rijstroken te blokkeren. Als de auto normaal had gereden, had hij twee rijstroken moeten passeren voordat hij na het passeren van de slagboom vier rijstroken had.

Omdat de bestuurster echter de verkeerde kant op reed, crashte ze door de slagboom, waardoor de auto van de snelweg reed.

Volgens berichten hadden de overledene en de gewonde vrouw eerder een uitgaansgelegenheid in het Hua Tai Rat-gebied bezocht. De autoriteiten zullen een gedetailleerde autopsie op de overledene uitvoeren en haar testen op niveaus van alcohol en drugs in haar lichaam.

Ze zullen meer bewijsmateriaal verzamelen voordat ze de oorzaak van het ongeval bepalen.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!