Waarom stak een Thaise vrouw haar Nederlandse partner in Utrecht neer? Buurtbewoners verbijsterd over dodelijke steekpartij

UTRECHT:- In een anders zo rustige wijk in De Meern in de stad Utrecht heeft zich afgelopen weekend een drama afgespeeld. In een doodgewone rijtjeswoning wordt net na negen uur een man van 69 neergestoken. De man overlijdt bijna direct, zijn 50-jarige vrouw wordt opgepakt. ,,Wat is er gebeurd dat de stoppen zijn doorgeslagen?”

De man die zaterdagavond om het leven is gekomen bij een steekpartij in een woning aan de Mandenmakerslaan in De Meern is de 69-jarige Jos Schijf. De politie heeft zijn partner, de 50-jarige Pajchim K. aangehouden als verdachte.

De politie kreeg zaterdagavond rond 21.20 uur een melding binnen van een steekpartij in een woning aan de Mandenmakerslaan in De Meern in Utrecht. Agenten waren al snel ter plaatse en troffen de 69-jarige bewoner zwaargewond aan.

Daarop werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische hulpverlening. Het slachtoffer, de 69-jarige Jos Schijf, overleed echter ter plekke aan zijn verwondingen. De bewoonster van het huis, de 50-jarige Pajchim K. is door de politie aangehouden als verdachte. Nadat het slachtoffer kwam te overlijden is er direct een plaats delict opgestart in het huis om sporen veilig te stellen.

Dhr. Schijf woonde al tientallen jaren in het huis aan de Mandenmakerslaan in De Meern. Op het adres staat op zijn naam een bedrijf ingeschreven voor dienstverlening en advies in de algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. De man was daarnaast jarenlang werkzaam bij een familiebedrijf aan de Molensteijn in De Meern. De aangehouden vrouw is de van oorsprong Thaise Pajchim K. De vrouw heeft enige tijd een kookstudio gehad waar ze kooklessen gaf.

Volgens buurtbewoners zou er ten tijde van de steekpartij veel geschreeuw te horen zijn geweest. Vlak daarna was te horen hoe de traumahelikopter over de wijk vloog. De twee zouden een nogal teruggetrokken bestaan leven, waardoor buurtbewoners de twee buiten af en toe een kort gesprek niet echt kenden. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend, datzelfde geldt voor het motief van de vrouw achter de dodelijke steekpartij.

De forensische opsporing heeft onderzoek verricht in de woning van het stel.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Nederland
Bron: boevennieuws.pro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!