Waarnemend premier Prawit en minister van Defensie Prayut tekenen condoleanceregister bij het overlijden van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II

BANGKOK:- Waarnemend premier Prawit Wongsuwon en minister van Defensie Prayut Chan-O’Cha hebben gisteren in de residentie van de Britse ambassadeur in Thailand een ​​condoleancebericht geschreven naar aanleiding van het overlijden van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.

In het bericht sprak de waarnemend premier zijn “diepe droefheid” uit over het overlijden van Hare Majesteit de Koningin en betuigde hij zijn “diepste medeleven” aan de Britse premier namens de Thaise regering en de bevolking van het Koninkrijk Thailand.

De minister van Defensie en voormalig premier Abhisit Vejjajiva kwamen later op de middag ook naar de residentie om het condoleanceregister te ondertekenen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thais gouvernement 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!