Vuilnisophalers vinden een mortiergranaat op de vuilnisbelt van Sri Racha

SRI RACHA:- Vuilnisophalers vonden eergisteren een 60 mm mortiergranaat op de vuilnisbelt van Sri Racha. Kapitein Aswin Chanto, verbonden aan het politiebureau van Nong Kham reageerde op een melding van twee explosieve objecten die op de stortplaats waren ontdekt.

Volgens het politierapport was het object een 60 mm mortiergranaat die tussen het afval was achtergelaten. Een Cambodjaanse chauffeur van een vuilniswagen vertelde de agenten dat de granaat mogelijk vermengd was met het afval van een wooncomplex in het kanton Bueng.

De politie had het gebied rond de granaat afgezet omdat deze een vernielingsbereik heeft van meer dan 25 meter. Vervolgens namen ze contact op met de explosievenopruimingsdienst om de granaat op te halen. Het was onduidelijk of de granaat nog schadelijk was of niet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ทีวี ภูมิภาค 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!