🎥  | Ontsnapte krokodil zwemt vrij in Na Jomtien rond, op zoek naar een lekker hapje…..HATSIEKADEE!

PATTAYA:- Één van de twee krokodillen uit van een krokodillenboerderij zijn ontsnapt, zwemt naar nog steeds in Na Jomtien, waarschijnlijk houdt hij zich op in een meer bij een boerenbedrijf. 

Een 53-jarige eendenkweker, Khun Kan Jantarawichien, sloeg deze week alarm over de vliegensvlugge krokodil toen hij het 1,5 meter lange reptiel aan de oevers van een meer zag  bewegen.

Een 26-jarige landarbeider, khun Pakkapol Ruksapukdee, zei dat hij aanvankelijk dacht dat het een varaan was. Maar toen hij zich realiseerde dat het een krokodil was, rende hij snel weg om hulp te halen.

Khun Kan vroeg enkele buren om hem te helpen de krokodil te vangen, maar toen ze dichterbij kwamen, besprong het dier hen en ontsnapte vervolgens in het meer, dat zich uitstrekt over 20 rai.

Enkele overheidsfunctionarissen uit het naburige Huay Yai bezochten de boerderij aan het Tato-kanaal om naar de krokodil te zoeken.

En functionaris zei dat het reptiel één van de twee reptielen was die vermoedelijk uit een nabijgelegen krokodillenboerderij waren ontsnapt, welke was gesloten maar de dieren niet had verwijderd.

De autoriteiten onderzoeken nu strafbare feiten tegen de krokodillenboer. Terwijl een krokodil werd gevangen, ontsnapte de tweede aan de rangers.

Er wordt aangenomen dat het zich verbergt in het vrij diepe meer, men neemt aan dat het enige tijd zal kosten om het dier te vangen.

 Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siamrath
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand  
Bron: Siamrath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!