Premier Prayut maakt graag een proefrit in de Mini Cooper EV van de Zwitserse gezant bij het gouvernementsgebouw in Bangkok

BANGKOK:- Premier Prayut leek onder de indruk van de elektrische auto waarmee de Zwitserse ambassadrice Helene Budliger Artierda naar het gouvernementsgebouw reed. De premier was zo onder de indruk, dat hij graag een proefritje wilde maken.

Nadat hij met haar de formaliteiten had doorlopen, liep Prayut met mevrouw Artierda naar de voorkant van het Thai Khufa-gebouw om haar uit te nodigen.

Daar zag de premier de rode Mini Cooper wachten om mevrouw Artierda terug naar de ambassade te brengen.  Hij toonde interesse in de auto en vroeg om informatie over het voertuig.

Toen hij hoorde dat het een elektrische auto was die op schone energie rijdt, wilde hij graag een ritje maken

Hij nam zelf het stuur in handen, met de Zwitserse ambassadeur aan zijn zijde.  Hij reed rond, zwaaiend naar nieuwsverslaggevers en fotografen.  Hij was er duidelijk van onder de indruk.

De ambassadeur en ambassademedewerkers vertrokken na het afscheid in hetzelfde voertuig en zwaaide uitbundig bye bye!

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: photostock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!