Vuilnisbakken struiner in Pattaya aangehouden voor een poging om een 3-jarige peuter te verdrinken 

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De bewoners van Soi Tuanok hebben een vuilnisbakken struiner, genaamd “Bai” aangehouden omdat hij naar verluidt geprobeerd heeft een 3-jarige in een openbaar toilet te verdrinken. De man enkel geïdentificeerd als “Bai”, liet zijn saleng achter .

 en probeerde de scène te ontvluchten waar hij werd betrapt  terwijl hij naar verluidt een 3-jarige jongetje mishandelde.  De mishandeling vond gister plaats in een openbaar toilet in de buurt van de Thamsamakee-tempel op Soi Tuanok, vlakbij de parallelweg.

Hij werd door lokale bewoners vastgehouden totdat de politie arriveerde.  De 32-jarige moeder van de peuter, Khun Kanchana Thongkhao, vertelde dat haar zoon alleen maar schrammen opgelopen had maar wel erg bang was.

De 14-jarige Nattapong Somnongwa, vertelde tegen de politie dat hij een jongen hoorde huilen in het toilet.  Toen hij de deur opendeed, zag hij dat Bai de mishandelde en zijn hoofd in een emmer water dompelde.

Toen Nattapong om hulp riep, rende Bai weg,  aldus de politie.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!