De elektrische veerboot Chao Phraya biedt tot 30 juni een speciaal tarief van slechts 20 baht

~VOOR EEN APPEL EN EEN EI~
(Voor weinig geld)

BANGKOK:- De elektrische bootmaatschappij ‘E Smart Transport Ltd,’ heeft gisteren een vaardienst van de Phra Nang Klao-pier naar de Sathorn-pier gelanceerd, biedt tot 30 juni een speciaal tarief voor de volledige route.

Khun Parinya Rakwathin, CEO van E Smart Transport Ltd, de exploitant van de elektrische veerboot, maakte bekend dat de route 12 haltes heeft, beginnend vanaf de Phra Nang Klao-pier, die aansluit op het MRT Phra Nang Klao-brugstation, en loopt vervolgens langs  De Chao Phraya-rivier passeert de Pak Klong Talad-pier, welkeaansluit op het MRT-station Sanam Chai, en eindigt bij de Sathorn-pier, die op zijn beurt weer aansluit op het station BTS Taksin Bridge, ”.

De passagiers kunnen tot eind juni genieten van een speciaal tarief van 20 baht voor de gehele route via een automatisch contactloos betalingssysteem, met behulp van een creditcard, een debetkaart of een Hop-kaart.

“De route zal forenzen helpen om zich gemakkelijker door Bangkok te verplaatsen dankzij de uitgebreide verbinding met stedelijke treinlijnen.”

Op weekdagen vertrekt de eerste trip van de veerboot om 6.10 uur en de laatste reis om 17.45 uur.  In het weekend vertrekt de eerste boot om 6.30 uur en de laatste om 17.00 uur.

De Mine Smart Ferry, zoals deze dienst genoemd wordt, maakt deel uit van het naadloze transportnetwerk van het ministerie van Transport tussen openbare voertuigen, treinen en boten in Bangkok”, aldus Parinya.  “Het helpt de vervuiling die wordt veroorzaakt door fossiele brandstoffen te verminderen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!