Vrouw voor gebruik van “Yaba” in een launderette in Pattaya gearresteerd

PATTAYA:- Afgelopen woensdagavond is een Thaise vrouw in een launderette in Pattaya gearresteerd omdat ze naar verluidt in het openbaar Yaba zou hebben gebruikt.

De politie van Pattaya werd net voor middernacht op de hoogte gebracht van het incident in de wassalon in Soi Bongkot in Nongprue, toen een andere anonieme wasserette-eigenaar de politie belde met de mededeling dat ze geschokt waren door haar gedrag.

De politie van Pattaya City arriveerde ter plaatse om de Thaise vrouw van rond de 40 te vinden die niet onmiddellijk werd geïdentificeerd en geen identificatie papieren bij haar had, wel werd er een hoeveel drugs op tafel gevonden, samen met de parafernalia dat wordt gebruikt om het goedje tot zich te nemen.  De vrouw leek de drug schaamteloos in het openbaar te roken en deed geen enkele poging om haar gedrag te verhullen.

De vrouw leek volgens de politie van Pattaya zwaar onder invloed van drugs en had geen zin in een gesprek met agenten.  Ze vertelde de politie dat ze crystal methamfetamine van haar vriend had gekocht, maar beweerde niet te weten hoe ze contact moest opnemen met haar ‘vriend’ of hun naam.

De vrouw verklaarde ook dat ze van Yaba hield en de manier waarop het haar een hemels gevoel gaf, en nodigde de politie uit om haar te slaan, waarbij ze beweerde dat het hen meer energie zou geven.  De politie sloeg wel het aanbod af maar niet haar.

 Ze werd meegenomen naar het politiebureau van Pattaya City voor verdere juridische stappen.  Uiteindelijk bleek ze geen was in de launderette te hebben, aldus de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!