Het Muziek Festival van Pattaya uitgesteld vanwege een toename van Covid19 infecties

CHONBURI:- Het Pattaya Music Festival 2022 van volgende maand wordt uitgesteld vanwege de toename van het aantal Covid19 infecties welke gisteren een piek va 1250 nieuwe infecties in deze provincie bereikte. 

Met de recente beslissing om het muziekfestival uit te stellen, zijn sommigen bezorgd dat de autoriteiten ook het Songkran-festival in april, het massale watergevecht ter ere van het Thaise Nieuwjaar, opnieuw zouden uitstellen.

Het Pattaya Music Festival zou in maart elk weekend plaatsvinden.  
De locaties en artiestenopstelling waren al bevestigd, maar het festival werd gisteren uitgesteld vanwege de Corona zorgen in Chonburi, waartoe ook Pattaya behoort.  Een officiële aankondiging zegt dat het evenement tot nader order is uitgesteld en dat bijgewerkte informatie over het evenement zal worden aangekondigd zodra de Covid-19-situatie verbetert.

Het bevel om het muziekfestival uit te stellen, baart enige zorgen voor de middenstand dat de autoriteiten hetzelfde zouden kunnen doen voor Songkran, dat in afgelopen twee jaar óók al in het water viel.

Volgens het bureau van de Nationale Veiligheidsraad mogen mensen door de provincies reizen en een redelijk normaal leven leiden in deze Songkran.  Het is echter mogelijk dat feesten en waterevenementen niet zijn toegestaan.  

Ambtenaren beraden zich nog over mogelijke maatregelen en over het annuleren van het gooien met water.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!