Vrouw overleeft val van balkon op derde verdieping in Jomtien, vermoedelijk ongeval na te zwaar drinken

JOMTIEN:-  Een Thaise vrouw heeft verschillende verwondingen opgelopen nadat ze eergisteren van een balkon op de derde verdieping viel terwijl ze een sigaretje rookte.

De hulpdiensten werden om 23.00 uur op de hoogte gebracht van het incident, dat zich afspeelde in een appartement in Soi 4 van de Jomtien beach road.

De politie en de vrijwillige hulpdiensten kwamen met “Snelle Jelle” onze razende reporter in hun gevolg ter plaatse en troffen de 41-jarige uit Sakhon Nakhon (noordoosten van Thailand) Khun Pinkaew Butpan liggend op de grond aan.

Ze had verschillende verwondingen opgelopen, maar was geheel bij kennis en zou naar verwachting herstellen.  Ze werd voor medische hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De 27-jarige Khun Sonpoom Pupiluek, een getuige, vertelde tegen Jelle het volgende: Khun Pinkaew en ik waren aan het gezellig tijdens een verjaardagsfeestje in de kamer aan het drinken, toen Khun Pinkaew vertelde dat ze wel trek in een sigaretje had.  Pinkaew ging naar buiten om op het balkon te gaan roken en leunde over de reling en voordat dat ik er erg in had, lag ze beneden. En Ja ….we hadden flink gedronken!

De politie van Pattaya gelooft dat er geen kwaad opzet in het spel was en dat het verhaal klopte.  

Het is NIET bekend of er mogelijke aanklachten zouden zijn rond een bijeenkomst, aangezien momenteel in Chonburi feesten en sociale bijeenkomsten tegen de wet zijn vanwege Covid19 gerelateerde maatregelen.  Deze strikte regels verbieden alle bijeenkomsten met alcohol van meer dan één persoon.  Daarom zijn bijeenkomsten zoals verjaardagsfeestjes zijn in strijd met de huidige wettelijke voorschriften om de mogelijke verspreiding van Covid-19 te stoppen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Pattaya 
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!