Vrouw in Thailand vroeg twee wenkbrauw-tatoeages maar kreeg er vier?

THAILAND:- Uw nieuwsbeer, Olleke Bolleke in Thailand, las op de Thaise Facebook pagina “Als je beroemd wilt worden” het volgende opmerkelijke verhaal.

Een Thaise vrouw had besloten om wenkbrauwen te laten tatoeëren, na her en der rondgekeken te hebben, dacht zij de perfecte wenkbrauw tatoeëerder gevonden en ging naar binnen om zich te laten verfraaien.

De vrouw onderging de tatoeage en was halverwege de behandeling dat het niet was, wat zij voor ogen had en lied dat weten. De tatoeëerder niet voor één gat te vangen, vertelde haar dat het allemaal goed zou komen. Maar al met al, uiteindelijk liep zij ongelukkig met vier wenkbrauw tatoeages de winkel uit. 

Een andere wenkbrauw artiest las het verhaal op Facebook en bood haar aan om de fout gratis te herstellen.  Deze pagina plaatste een mislukte relaas in de hoop anderen te waarschuwen om tatoeëerders zorgvuldig te kiezen.  

Dit is een wenkbrauwtattoo die het zelfvertrouwen van de vrouw enorm heeft aangetast.  Ze wilde er mooier uitzien, maar kreeg het tegenovergestelde van wat ze wilde.  De Facebook-pagina deelde foto’s van de tatoeage en verklaarde: “voorkomen is beter dan genezen”

Véél Thaise lezers van de pagina hadden medelijden met de vrouw en bedankte de nieuwe tattoo-artiest genaamd Mom die zal proberen de fout te herstellen”.  De nieuwe tatoeëerder verklaarde: “laten we haar wat aanmoedigen en ze zal weer mooi worden.  Ik zal het gratis “repareren” omdat ik begrijp hoe het voelt om er mooier uit te zien, maar er is een fout gemaakt. 

Meestal is de prijs om nare tatoeage te verwijderen ongeveer 10.000 Baht, maar ik zal deze zaak gratis helpen.   Hopelijk kan ik haar helpen en kan ze weer zelfverzekerd worden.”  Dit gebeurt vaak niet alleen bij wenkbrauwtatoeages, maar bij alle tatoeages in het algemeen.  Het vergt oefening en een goede opleiding om een ​​goede tatoeëerder te worden. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!