De eerste huisdier vriendelijke vlucht naar Chiang Mai mag een daverend succes genoemd worden

BANGKOK:- De eerste huisdiervriendelijke chartervlucht “Paws Can Fly Season 1” vloog met ongeveer 50 honden met hun opgetogen baasjes van Bangkok naar Chiang Mai, wat een diervriendelijk succes genoemd mag worden.

De Nok Air-vlucht, die deze morgen van Don Mueang International Airport in Bangkok naar Chiang Mai International Airport vloog, vervoerde verschillende populaire Thaise influencers en actrices.

De vlucht georganiseerd door petfoodbedrijf JerHigh, was het een gecharterde vlucht en die tot nu toe de meeste honden in Thailand heeft vervoerd.

De voorzitter van de Chiang Mai Tourism Business Association, khun Pacha Rattanaphan, verwelkomde de vlucht door huisdiervriendelijke accommodaties en restaurantbezoeken voor hen te organiseren.

Khun Pacha vertelde dat Thailand nu een campagne voert om honden toe te laten op vluchten die naast hun eigenaren zitten, maar dat accommodaties of restaurants accepteren nog steeds geen passagiers met huisdieren.

Steeds meer accommodaties of restaurants, vooral in Chiang Mai, beginnen ze echter te verwelkomen. Hij zei dat dit een andere toeristische groep zou zijn om inkomsten te genereren voor de provincie.

Khun Pacha was heel blij met de vlucht, aangezien hij zijn huisdier meestal meeneemt naar Chiang Mai terwijl hij naar de provincie vliegt, maar dit was de eerste keer dat zijn huisdier naast hem kon zitten er n dat zijn hond er tijdens de vlucht niet bang was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!