Vrouw in Thailand gearresteerd voor het runnen van een illegale tandheelkundige kliniek vanuit de auto

BANGKOK:- Gisteren is er een Thaise vrouw in het land van de glimlach gearresteerd omdat ze vanuit haar auto een illegale tandheelkundige kliniek op een parkeerplaats voor een winkelcentrum in Bangkok runde.

De medewerkers van de afdeling consumentenbescherming van de politie, het CPPD genaamd, werden over de illegale tandheelkundige kliniek getipt nadat er promotie op de sociale media van Thailand was verschenen.

De nepkliniek, genaamd “Fashionable Brace Shop”, werd gerund door verpleegster Ploy van het Sai Tai Mai-busstation (จัดฟันแฟชั่น พี่พลอยสายใต้ใหม่).

Een politieagent deed zich voor als patiënt en maakte een afspraak met de tandheelkundige hobbyiste, de 29-jarige Pornteera, op de parkeerplaats van het winkelcentrum in de wijk Taling Chan in Bangkok.  Khun Pornteera rekende 2500 baht voor de nep-beugel, die veel goedkoper is dan de gebruikelijke 30.000 baht van een professionele tandarts.

Khun Pornteera werd prompt gearresteerd op de parkeerplaats terwijl ze in haar luxe limousine naar haar werkauto ging.  De officier die haar arresteerde nam ook haar tandheelkundige kits in beslag, ter waarde van meer dan 50.000 baht.

Khun Pornteera verklaarde dat haar diensten begonnen vanaf 1.000 baht en dat ze tussen de 30.000 en 40.000 baht per maand verdient.  Ze kondigde aan dat ze ook een winkel heeft op de Sai Tai Mai-markt in het district Taling Chan.  Ze voegde eraan toe dat ze haar klanten in de winkel en in haar auto bedient wanneer het niet makkelijk voor klanten is om naar de winkel te komen

Volgens een rapport van Channel 8 is Pornteera beschuldigd van het overtreden van de regels van de Consumer Protection Agency of Thailand door verboden producten te verkopen, zoals  B. Verkochte nep- en modieuze braces.

De illegale tandarts riskeert tot drie jaar gevangenisstraf en een boete tot 600.000 baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!