Nieuwe afvoerconstructie in Pattaya maakt de overstromingen in deze kustplaats alleen maar erger!

PATTAYA:- Een bouwproject om overstromingen in Noord-Pattaya te verminderen, verergerde de overstromingen, zo bleek in de afgelopen dagen.

De plv. burgemeester Manote Nongyai en ingenieurs van de afdeling waterbeheer in Pattaya bezochten het kruispunt van Third Road ​“Mum Aroi”, een van de meest overstroomde plekken in Pattaya.

De aanhoudende regenval overspoelde het hele gebied met water dat omhoog stroomde naar Phetchtrakul Road.  In tegenstelling tot vroeger liep het water na een paar uur niet niet weg, zodat er irritatie de omwonenden ontstond.

Het probleem, zo bleek, was dat het PWA-bedrijf dat belast was met het opruimen van de overstromingen bij de kruising en op Phetchtrakul Road, zo slordig was geweest dat ze de enige beschikbare afvoerroute voor de regen hadden geblokkeerd.

Daarnaast had het bouwbedrijf delen van de weg nog in gebruik door er bouwmateriaal en bergen met zand laten liggen, waardoor er zand in de riolering terecht kwam en de boel verstopte.

Khun Manote gebood het bouwbedrijf om direct hun rommel op te ruimen en de weg weer open te stellen voor gebruikers.  Ook moet het bedrijf vooraf toestemming krijgen van het stadhuis voordat er verdere wegen worden opengegraven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!