Vrouw in Thailand bindt haar man vast nadat hij het geld heeft gebruikt voor online gokken

THAILAND:- Een man onthulde dat zijn vrouw zijn handen en voeten had vastgebonden nadat hij online had gegokt.  Dit was zijn straf nadat hij door haar werd betrapt. 

De man zegt dat hij niet met zijn vrouw wil vechten, maar is verdrietig omdat zijn dagelijkse toelage door de vrouw is gekort.  Dit opmerkelijk voorval werd door het Khaosod Online News geopenbaard.

Zijn vrouw betrapte zijn online gokverslaving.  
Hij kreeg elke dag een dagvergoeding voordat hij naar zijn werk ging.  Na het incident bedraagt ​​zijn toelage nu 150 baht per dag.  De man zegt ook dat hij gelooft dat de vrouw zijn uitkering nog verder zal verlagen omdat zijn gok avontuur viraal over het Thaise internet is gegaan.

Khun A verklaarde dat zijn gebruikelijke toelage 200 baht per dag is.  In plaats van het te gebruiken voor dagelijkse items, investeerde hij het in een online gokkaartspel.  Terwijl hij op zijn telefoon aan het spelen was, kwam er een bericht binnen waarin werd aangeboden tips te verkopen waarmee hij kon winnen.  Zijn vrouw zag het bericht en besefte wat hij had gedaan.  

A verklaarde: “Eerst ontkende ik het, maar toen het bewijs naar buiten kwam, kon ik het niet langer ontkennen.  Ik heb mijn dagelijkse hoeveelheid gebruikt om online te gokken, maar niet alles.  Mijn vrouw is daar zwaar geïrriteerd overen bond mijn handen en voeten vast zodat ik niet bij mijn telefoon kan.

Mijn vrouw is extreem boos omdat ze antigokken is.  Ze dreigde ook van me te scheiden, dus bood ik mijn excuses aan voor wat ik deed”.  De man zegt dat dit een grote les voor hem is.  Hij beweerde zelfs niet eens meer aan online gokken te willen denken.  

Zijn dagvergoeding is verlaagd van 200 baht per dag naar 150 baht A is van mening dat zijn dagvergoeding nog meer zal worden verlaagd tot 100 baht per dag sinds het verhaal online viraal is gegaan.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!