Vrouw in Buriram raakt ernstig gewond door een nylon touw dat over de weg hing

BURIRAM:- Één 28-jarige vrouw die op haar motor reed, werd bijna “gekilled” door een touw dat over de weg hing en zwaar danig verwondde. Berichten in Thaise media zeggen dat het touw “mysterieus” was en het is onduidelijk waar het precies vandaan kwam.

De vrouw vertelde dat ze afgelopen maandag rond 05.00 uur op de hoofdweg provincie Buriram reed toen een nylon touw, om haar nek wikkelde.  Ze kreeg opslag geen lucht meer en probeerde zo snel mogelijk te stoppen. Nadat ze het touw van haar nek had verwijderd waarbij het touw in haar handen sneed, is zij direct naar haar man gereden, die haar vervolgens naar het ziekenhuis bracht.

De dokter zei dat de spieren in haar vingers bijna waren doorgesneden en dat de wond in haar nek ernstig was.  Ze meldde het incident ook bij de politie, maar het touw was verdwenen toen de politie de scène op de Khu Mueng – Phutthaisong-weg onderzocht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: khaosod.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!