Politie ontdekt een begraven auto van een Amerikaan die Thailand 10 jaar geleden verliet

NAKHON SI THAMMARAT:- Deze week werd er in de grond op een palmplantage in de zuidelijke provincie Nakhon Si Thammarat een auto aangetroffen….maar wat interessant is aan de zaak is dat het voertuig toebehoorde aan een 52-jarige Amerikaanse man die volgens de immigratiedienst 10 jaar geleden het land verliet.

De bronskleurige BMW was ongeveer een meter diep begraven.  Politie en forensisch agenten kwamen ter plaatse.  Nadat het voertuig was ontdekt, controleerden de agenten de registratienummers en ontdekten dat de auto eigendom was van een Amerikaanse man genaamd Michael.

De politie ging vervolgens naar het huis in Phuket dat de man gehuurd had, de buren wisten te vertellen vertelden dat ze de man eerder in de BMW hadden zien rijden, maar hij was al lang geleden.

Volgens berichten reisde de man tien jaar geleden op 12 februari 2012 Thailand uit via het immigratiecontrolepunt op Suvarnbhumi Airport. 

De Thaise autoriteiten proberen nu contact op te nemen met de Amerikaan voor meer informatie.  Ook de eigenaar van de palmplantage zal worden ondervraagd om een ​​verband met de zaak te vinden.

De hoofdcommissaris van het politiebureau van Nakhon Si Thammarat vertelde dat de auto gebruikt zou kunnen zijn voor illegale handelingen en begraven om eventueel bewijs te verbergen, eraan toevoegend dat het mogelijk verband houdt met een drugsbende en een autodemontagebende.  De hoofdcommissaris vertelde dat de recherche meer onderzoek zou doen, maar voegt daaraan toe dat hij vermoedt dat het géén zuivere koffie is.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: khaosod.com 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!