De veteranendag vandaag in Bangkok zal het verkeer enigszins gaan verstoren

BANGKOK:- De burgers in Bangkok is geadviseerd om vandaag de omgeving rond het Victory Monument te vermijden, aangezien er een ceremonie zal plaatsvinden bij het militaire monument ter gelegenheid van de jaarlijkse Veteranendag, aldus de politie.

De plv. commissaris van de Metropolitan Police, Jirasan Kaewsaeng-ek, zei dat de ceremonie in de morgen zal plaatsvinden

De getroffen routes zijn onder meer de Ratchawithi-weg (van het monument naar Soi 15 van Ratchawithi), de Phaya Thai-weg (van de Phaya Thai-kruising naar het monument) en Soi Yothee.

Het publiek wordt aangeraden alternatieve routes te gebruiken, waaronder de Vibhavadi Rangsit-weg, de tolweg, de Srirat-snelweg, Ratchaprarop-weg, Chaturathit-weg, Rama VI-weg, Soi 2 of Phaholyothin-weg, Soi Rangnam, Soi Sena Rak en Soi Sasana.

Generaal Jirasan zei dat de grootstedelijke politie zich wil verontschuldigen voor het ongemak. Hij dringt er bij reizigers op aan om het openbaar vervoer te gebruiken om het verkeer te vergemakkelijken.

Mensen kunnen contact opnemen met de Traffic Police-hotline op 1197 of naar www.trafficpolice.go.th gaan voor hulp.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!