Vrouw ontsnapt na een mislukte bankoverval in Prachuap Khiri Khan

~VAN GELD VOORZIEN ZIJN ALS EEN PAD VAN VEREN~
(Erg arm zijn)

PRACHUAP KHIRI KHAN:- Verschillende media in Prachuap Khiri Khan meldden dat een tomboy dame van ongeveer 35 jaar oud, een overval pleegde op de BAAC-bank in het centrum van Prachuap Khiri Khan.

Ze zwaaide met een pistool toen ze in het zwart gekleed met een zwarte integraalhelm in het bijkantoor naast het stadhuis arriveerde. Op een foto echter gepubliceerd door een plaatselijke journalist waren haar ogen goed zichtbaar.

Bankmedewerker Janya Jannoi, 40, zei dat de vrouw rond lunchtijd binnenkwam en met een pistool naar haar zwaaide, terwijl ongeveer vijf klanten stonden te wachten.

Ze dreigde: “Bemoei je nergens mee als je er niet bij betrokken wilt worden!” en eiste dat er geld in een zak zou worden gestopt, maar in plaats daarvan rende Janya weg.

Op dat moment riep iemand van buiten, die net bezig was de “Rao Chana” app te installeren, dat de politie onderweg was. De overvaller schrok hier zo van dat ze op de vlucht sloeg op een Honda-motor die ze stal van een 61-jarige vrouw, naast het PTT-benzinestation op 100 meter afstand en wegvluchtte via de Suan Son – Ao Noi Road.

De gestolen Honda motor werd teruggevonden nabij het PTT benzinestation.

De politie van Muang Prachuap Khiri Khan vond de motor terug in de buurt van het Fong Beer Restaurant in Pak Klong Bang Nang Rom, vanwaar de overvaller waarschijnlijk de bush bush in gevlucht is, terwijl stationchef Pol Col Samer Yusamran het gebied had omsingeld.

De politie doet onderzoek en heeft de bank als plaats delict tijdelijk gesloten.

Bij de poging tot overval om 12.30 uur werd niets buitgemaakt en uiteindelijk duurde de overval niet langer dan één minuut.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Visa.com
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!