Man dreigt zijn vrouw te vermoorden nadat ze zijn ‘mia noi’ ontdekt

~WIE ZIJN KLOMP BREEKT, SCHIET GEMAKKELIJK UIT ZIJN SLOF~
(Als je wordt teleurgesteld, kun je gemakkelijk boos worden)

UDON THANI:- Een bedroefde Thaise vrouw bezocht gisteren de politie in Udon Thani met een verhaal over haar echtgenoot, wat niet bepaald als een droomhuwelijk klonk.

Het bericht volgde niet lang na een veel gedeeld bericht afgelopen weekend waarbij een Thaise reeds getrouwde man zijn ‘Mia Noi’ wilde huwen, en zijn moeder en wettelijke echtgenote verhaal kwamen halen en de ceremonie verstoorden. Deze zaak staat hier echter volledig los van.

“A”, 43, uit het district Nong Han, diende een klacht in tegen “Ek”, 45. Ze vertelde de politie dat haar man dreigde haar te vermoorden als ze hun huis, dat ze samen hadden opgebouwd tijdens 24 jaar huwelijk, niet zou verlaten. Ze hebben twee zonen van 21 en 17 jaar.

Ze zei dat hij in een suikerfabriek werkt en dat zij een salon heeft. Ze hadden altijd gelukkig samengewoond totdat hij aan het begin van het jaar jaloers werd en haar ervan beschuldigde met andere mannen te chatten.

Nadat hij haar het huis uitzette, zei ze dat ze voor haar veiligheid bij vrienden ging logeren, maar van plan was om naar huis terug te keren wanneer hij was afgekoeld. Op Valentijnsdag dacht ze dat hij gekalmeerd zou zijn dus bezocht ze hem met een bos rozen, maar hij sloeg haar in het gezicht en zei dat ze weg moest blijven.

Vervolgens verbleef de vrouw bij haar vader en sindsdien heeft ze foto’s ontvangen van haar man met zijn ‘mia noi’ of minnares, knuffelend en in een hotel. A zei dat ze volkomen onschuldig is aan enige ontrouw, maar haar man zegt dat ze schuldig is en dat hij zo puur is als de sneeuw!

De politie luisterde naar dit droevige verhaal en adviseerde haar om meer bewijsmateriaal te zoeken en een echtscheiding aan te vragen. De politie zou contact opnemen met de man IVM de doodsbedreigingen aan het adres van zijn vrouw.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai Visa.com
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Thai Visa.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!