Vrouw bevalt in de achterbak van pick-up truck nadat de ingang van het ziekenhuis in het oosten van Thailand onbegaanbaar bleek

RAYONG:- Een Laotiaanse vrouw is vanochtend in achterbak van een Toyota-pick-up op Sukhumvit Road in de provincie Rayong, in het oosten van Thailand bevallen. Ze beviel net buiten het ziekenhuis, maar kon ze niet naar binnen kon omdat de ingang helemaal onder water stond.

De vrouw beviel om 9.49 uur is een vrouw bevallen van een kerngezond jongetje achter in een pick-uptruck voor het Klaeng-ziekenhuis.

Ondanks de overstromingen die verschillende delen van de stad Rayong hebben getroffen, bereikte de 26-jarige Daowee uit Laos het ziekenhuis.  Daowee kon de verloskamer echter niet bereiken vanwege het diepe water dat de ingang van het ziekenhuis blokkeerde.

De artsen en verloskundigen waadden zich door het vloedwater om bij Daowee te komen en hielpen haar om van een ​​gezonde babyjongen te bevallen, de bezorging duurde in totaal slechts 30 minuten.

Na de bevalling slaagde het ziekenhuispersoneel erin om Daowee en haar baby, met een gewicht van 5,9 pond, naar het ziekenhuis te brengen, waar ze de navelstreng van de baby doorknipte.  De baby is gezond en Daowee is veilig en wel en herstellende in het ziekenhuis.

Daowee’s man zei dat Daowee buikpijn begon te krijgen, dus legde hij haar haastig in de kofferbak van de pick-up truck en ging op weg naar het Klaeng-ziekenhuis.  De echtgenoot van Daowee zei echter dat hij verschillende overstroomde wegen tegenkwam en steeds een omweg moest nemen, waardoor hun aankomst in het ziekenhuis werd vertraagd.

Zodra Daowee bij de ingang van het ziekenhuis arriveerde, brak haar water, dus haastte haar man zich naar het ziekenhuis om hulp te halen.  De man van Daowee zei dat hij zo blij is dat zijn vrouw en kind veilig zijn en bedankte iedereen die Daowee hielp bevallen.

Naar Thais gebruik, noteerde de Thaise bevolking, de kentekenplaten van de pick-up, het gewicht en de geboortedatum van de baby om lotnummers te achterhalen, in de overtuiging dat Daowee’s bevalling een zeer gunstige gelegenheid is.

Afgelopen woensdag werd een songtaew-truck met 15 studenten bijna weggevaagd door de overstroming in de provincie Rayong en verdronken er 140.000 kippen in één pluimveebedrijf in het Kwaeng-district van Rayong.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!