Vrouw betrapt haar collega’s op het bedrijven van sex op het werk, hetgeen voor ophef op sociale media in thailand zorgt

RAYONG:- Twee geile fabrieksarbeiders hebben op Thaise sociale media voor opschudding gezorgd nadat ze betrapt werden op seks op het werk in Rayong, Oost-Thailand. 

De twee geile fabrieksarbeiders werden tijdens hun werkuren midden in een magazijn betrapt in een waas van passie. Verre van geschokt of beledigd te zijn, nam een ​​collega de hele pornografische ontmoeting op video op en plaatste deze op sociale media. Het is niet natuurlijk verwonderlijk dat de video viraal ging!

De Facebook-pagina ‘Factory Life Watch’: “Een tweetal fabrieksarbeiders in Rayong kon niet wachten tot hun dienst voorbij was en bedreven hartstochtelijke liefde in het magazijn. Een passerende vrouwelijke medewerkster maakte een filmpje van hen. Dat zorgt nu voor opschudding.” Het incident veroorzaakte opschudding in de online gemeenschap, die snel commentaar gaf op de wulpse daad en hun onverdroten mening gaven. Sommigen vonden dat het paar een gebrek aan respect toonde voor hun werkplek en geen respect toonde voor hun collega’s.

Anderen vonden dat het paar een meer discrete locatie had moeten kiezen als ze de behoefte voelden om aan dergelijke activiteiten deel te nemen. De online discussies bespraken ook mogelijke disciplinaire maatregelen die het bedrijf zou kunnen nemen naar aanleiding van het gedrag van zijn werknemers.

Sommige burgers hebben hun bezorgdheid geuit over de vrouw die het incident heeft gefilmd, uit angst dat het stel in de video haar zou kunnen aanklagen op grond van de Computer Crimes Act. Bovendien geeft de situatie aanleiding tot bezorgdheid over een mogelijk baanverlies voor het paar, evenals mogelijke juridische gevolgen voor de persoon die de beelden heeft gemaakt en gedeeld.

Over het geheel genomen heeft het incident geleid tot een levendig debat over gepast gedrag op de werkplek en de mogelijke risico’s die samenhangen met de opname en verspreiding van controversiële inhoud op socialemediaplatforms.

Seks in het openbaar is een hot topic in Thailand.

Nog maar twee dagen geleden werd er een soortgelijke video van een stel dat seks had op Chang Lang Beach in Zuid-Thailand op social media gepubliceerd  De video, waarop te zien is hoe een Thaise man en vrouw seks hebben in een kampeertent op het strand, werd massaal gedeeld op de Facebook-groepen van inwoners van Trang. 

Niet alleen in Thailand
Vier dagen geleden werden twee Chinese studenten gefilmd terwijl ze seks hadden achter een vrachtwagen in Wenzhou, een stad in de provincie Zhejiang in het zuidoosten van China, door een toevallige voyeur. Het is niet verwonderlijk dat de videoclip en de foto’s viraal gingen op sociale media.

Het lijkt erop dat seks buiten of in het openbaar steeds populairder wordt, zowel bij de betrokkenen als bij de voyeurs die het leuk vinden om het te fotograferen en vast te leggen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!