Een boodschap voor bedriegende echtgenoot – vrouw beplakt auto met slipjes, beha’s en maandverband!

~EEN VREEMDE EEND IN DE BIJT~
(Een vreemd exemplaar in de groep)

WANG NAM KHIAW:- De politie in Wang Nam Khiaw in centraal Thailand werd gisterochtend gebeld na meldingen over een vrouw die bij de lokale markt rondreed in een auto volgeplakt met beha’s, maandverband en damesslipjes.

Het bleek om een 41-jarige vrouw uit Ubon te gaan die naar eigen zeggen een paar dagen geleden uit Chonburi was vertrokken en in een resort in Wang Nam Khiaw verbleef. Ze was gefrustreerd en haar baan kwijtgeraakt door de pandemie, de economie was nijpend en bovendien ging haar man vreemd.

Ze wilde rond de markt rijden met haar beplakte auto om haar flirtende man op die manier een lesje te leren.

De politie zei dat dit soort gedrag ongepast was en openbare onrust zou kunnen veroorzaken. De vrouw werd verzocht de slipjes en het maandverband van de auto te verwijderen.

De vrouw stemde hiermee in, waarna ze richting Route 304 zou vertrekken. Maar al snel stond de politiecentrale roodgloeiend met meldingen over een auto die bij het station was achtergelaten. De politie van Wang Nam Khiaw was al snel ter plaatse en herkende de beplakte auto. De politie was genoodzaakt zelf het ondergoed en maandverband van de auto te verwijderen, de auto in beslag te nemen en te wachten tot de eigenaar kwam opdagen.

Familieleden van de vrouw hebben contact gezocht met de politie om te melden dat ze binnenkort zou langskomen om de auto terug te vorderen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook – Daily News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Sanook – Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!