Opgevoerde motoren in beslag genomen op onlangs heropende Pattaya-scholen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Studenten in Pattaya die naar school terugkeerden, kregen onverwachts bezoek van de politie van Nongprue, die alle aangepaste motoren in beslag nam omdat ze te luidruchtig waren.

Door de heropening van de schoolcampussen is het werk van de politie, die het straatracen en opvoeren van motoren wilt bestrijden, veel gemakkelijker geworden. Een taskforce ging op 8 februari simpelweg naar de Nernplabwan School en controleerde alle motoren op de parkeerplaats.

Negen motoren bleken illegale en luidruchtige uitlaatpijpen te gebruiken en werden in beslag genomen. De ouders van de jonge eigenaren zijn op de hoogte gebracht en kregen de opdracht om de motoren terug te brengen naar de oorspronkelijke fabrieksstaat. De luidruchtige uitlaten werden vernietigd.

Directeur Thanachai Wongsaroj zei dat de school zich onlangs vooral heeft gericht op de bestrijding van Covid-19, “maar de kwesties van illegale straatraces en aangepaste motoren zijn we niet vergeten, en de school was blij om de politie te helpen”.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail Online
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Pattaya Mail Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!