Vriendin van buitenlandse man springt vanaf een appartementsgebouw in Pattaya de dood tegemoet

PATTAYA:- Een Thaise vrouw is naar verluidt gistermorgen vroeg, 26 januari, van een balkon van een appartementsgebouw naar haar dood tegemoet gesprongen. De politie van Pattaya sprak het vermoedden uit dat de vrouw mogelijk dronken en boos was op haar buitenlandse vriend voordat ze besloot zelfmoord te plegen.

Het slachtoffer, khun Nichanan Bell, was een 45-jarige Thaise vrouw uit de provincie Nakhon Ratchasima. Ze droeg alleen donker ondergoed toen de autoriteiten ontdekten dat ze met haar gezicht naar boven op de begane grond van het appartement lag.

Het slachtoffer zou vanaf de zesde verdieping van een balkon zijn gesprongen en in haar val twee motorfietsen hebben geraakt voordat ze de grond op de grond terecht kwam. Ze liep meerdere breuken op aan haar ledematen en nek, zeiden de reddingswerkers.

De politie sprak met de snikkende buitenlandse vriend van het slachtoffer en haar vriend. De verklaring en identiteit van de buitenlandse vriend werden niet openbaar gemaakt, maar volgens de vriend hadden het slachtoffer en haar vriend 6 tot 7 maanden een relatie.

De twee waren net teruggekeerd naar Pattaya nadat de vriend zijn eigen huis had verkocht voor geld om voor zijn vriendin een auto en een huis in Pattaya te kopen.

De vriend zei dat het slachtoffer en haar vriend wat hadden gedronken voordat ze naar hun appartement gingen. Maar na slechts ongeveer vijf minuten hoorde ze een hard geluid, waarvan ze aanvankelijk dacht dat het slechts een paar mensen waren die ruzie maakten. Ze lette er niet op totdat een bewaker haar kwam vertellen dat zijn vriendin van het balkon was gesprongen en daarbij was overleden.

De politie van Pattaya zei tegen de reddingswerkers dat ze het lichaam van het slachtoffer moesten vervoeren naar het Banglamung-ziekenhuis voor autopsie.

De autoriteiten vermoedden dat het slachtoffer mogelijk had zitten mokken over iets dat met haar vriend was gebeurd terwijl ze dronken was en besloten haar van het leven te beroven. Er was geen teken van een worsteling in de kamer, behalve een doos vol bierflesjes op het balkon, zei de politie.

De buitenlandse vriend werd door de politie ondervraagd, maar wordt niet als verdachte beschouwd en was buitengewoon overstuur en emotioneel na het schokkende en tragische incident.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!