Vriendin steekt in Pattaya het huis van haar vriend in de fik omdat hij niets van zich liet horen 

PATTAYA:- Een woedende vriendin zou gistermorgen uit woede het huis van de vriend in brand hebben gestoken nadat ze hem niet kon vinden. 

Gisteren werden vroeg in de morgen de brandweer en politie van Pattaya op de hoogte gebracht van een vermeende brandstichting in een huis in de wijkgemeente Nongprue.

De politie arriveerde en trof de bewoners van een houten huis aan die ontsnapten aan het vuur dat zich snel uitbreidde. Het vuur werd uiteindelijk geblust, maar het grootste deel van het pand was totaal vernield. 

Khun Parichat Yongpanya, een 33-jarige huiseigenaresse en vriendin van de vriend van de verdachte, vertelde in paniek aan “Snelle Jelle” onze razende reporter dat ze met haar twee dochters in het huis sliep toen een vrouw (naam en leeftijd niet vermeld)plotseling haar huis met een fles benzine in de hand binnen denderde, ze begon luid de naam van haar vriend te roepen.

Khun Parichat zei dat haar vriend er vandaag niet was, dus het frustreerde de vrouw mogelijk om brandstichting te plegen. De vrouw vluchtte vervolgens het huis uit en liet het slachtoffer en haar dochters achter die zonder verwondingen aan de brand konden ontsnappen. 

De politie van Pattaya is bezig met een onderzoek naar de oorzaak van de brandstichting en zou de vrouw arresteren om een ​​aanklacht in te dienen. De naam van de vriend is in het kader van het onderzoek achtergehouden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN nieuws 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!