Vrachtwagenkoerier komt bij ongeval op de snelweg Oost-Pattaya om het leven

PATTAYA:- De reddingswerkers moeten hydraulisch gereedschap gebruiken ook wel bekend als ‘Jaws of Life’ om de bestuurder van de pick-uptruck eruit te halen die tegen de achterkant van een vrachtwagen gecrasht was.

De koerier, khun Jedsada Jantien, stierf ter plekke toen hij met zijn pick-up tegen de achterkant van een groot voertuig in Nong Plalai crashte.

De man van in de twintig reed met zijn bestelwagen achterop wat leek op een groot voertuig en de bestuurder van dit voertuig vluchtte in paniek weg.

Er waren geen getuigen van de aanrijding, maar een bewaker die in de buurt werkte en hoorde dat een harde knal en rende  naar de weg om alleen de kapotte bestelwagen te zien, dus belde hij de autoriteiten.

De politie zei dat ze CCTV-camera’s in het gebied zullen onderzoeken om de oorzaak van het ongeval te bepalen en om te zoeken naar het weggelopen niet-geïdentificeerde persoon die bij de aanrijding betrokken was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!