De kustplaats Pattaya stelt een kuilpatrouille in om de door overstromingen beschadigde wegen te herstellen 

PATTAYA:- In mijn geliefde woonplaats Pattaya, vullen praatjes géén gaatjes, daar is het gemeentebestuur van deze kustplaats recentelijk achter gekomen. Zodra er overstromingen worden gemeld, worden de medewerkers van Pattaya er op uitgestuurd om de wegen te herstellen, gisteren was men druk bezig om de gaten en kuilen op het kruispunt Soi Paniadchang-Third Road met beton en asfalt te vullen en egaliseerde de weg daarna weer keurig.

Hoewel verschillende projecten zijn gestart om de overstromingen in Noord-Pattaya te verminderen, hebben sommige bouwprojecten de overstromingen zelfs verergerd en de wegen beschadigd.

Door de hevige  regenval in september overstroomde het hele gebied op de kruising van de derde weg “Mum Aroi” met tot aan de Phetchtrakul Road.  Het probleem werd veroorzaakt doordat de PWA-aannemer bezig was om overstromingen op het kruispunt en op Phetchtrakul te elimineren, die zijn werk zo slordig deed, dat het de enige beschikbare afvoer blokkeerde om het water te laten zakken.

Maar nu het water is gezakt, heeft Pattaya’s kuilpatrouille het gebied geïnspecteerd en is begonnen met het oplappen van een door overstromingen getroffen kruispunt. Speciale gatenvuller vulden gaten en kuilen op het kruispunt Soi Paniadchang-Third Road met beton en asfalt en rolden de weg opnieuw plat.

De reparaties kwamen nadat woedende bewoners bij gemeenteraadslid Dilok Thongnak hadden geklaagd dat ze niet alleen dagenlang de overstromingen moesten doorstaan, maar nu het water weg is, moeten ze nu óók trachten te overleven onder deze gevaarlijke wegomstandigheden met sinkholes, kuilen en gaten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!