Vrachtwagenchauffeur komt in de haven van Laem Chabang om het leven nadat er een vrachtcontainer op zijn cabine viel

~REGIO NIEUWS~

LAEM CHABANG:- Een vrachtwagenchauffeur kwam deze week op een vreselijke manier om het leven nadat een kraan een container liet vallen die precies op de cabine van vrachtwagen landde.

De politie van Laem Chabang werd eergisteren na middernacht op de hoogte gebracht van het ongeval in een haven in het subdistrict Thung Sukhala.

De politie en ambulancepersoneel kwamen ter plaatse om een ​​verplaatste container op de cabine van een vrachtwagen aan te treffen. 

Het lichaam van de 32-jarige chauffeur, khun Athikan lag in de cabine van de vrachtwagen geklemd, volgens de politie moet de onfortuinlijke cahauffeur bijna op slag zijn omgekomen.  Zijn lichaam werd met behulp van een verscheidenheid aan speciaal reddingsgereedschap uit de cabine verwijderd.

De politie van Laem Chabang ondervraagt ​​de kraanmachinist om te bepalen hoe de container precies op de cabine is gevallen voordat wordt besloten tot het indienen van een aanklacht.  De politie van Laem Chabang verklaarde aanvankelijk dat ze denken dat het incident een ongeluk was, maar dat ze meer tijd nodig hebben om het te onderzoeken.

De naam van de kraanmachinist werd door de politie niet genoemd en was op het moment van het incident “niet beschikbaar” om met de pers te spreken.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NewsChonburi
Content: Olleke Bolleke in Sri Ratcha 
Bron: NewsChonburi

Eén gedachte over “Vrachtwagenchauffeur komt in de haven van Laem Chabang om het leven nadat er een vrachtcontainer op zijn cabine viel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!