Twee Miss Grand International-deelnemers in Bangkok positief covid19 getest

~DE ROTTE APPELS UIT DE MAND HALEN~
(De minder getalenteerde personen wegsturen, de minder goede dingen sorteren van de goede dingen)

BANGKOK:- Twee deelnemers aan de missverkiezing van Miss Grand International 2020, uit Nigeria en Kenia, zijn in Bangkok positief op covid19 virus getest. Gisteren maakte de organisatie een officiële aankondiging op de Miss Grand International Facebook-pagina bekend, waarin de testresultaten van de twee deelnemers te vernemen waren, beide zijn positief getest en in het Piyavate Hospital opgenomen voor behandeling.

Alle deelnemers ondergingen zwabbertests tijdens de staatsquarantaine in een hotel dat als alternatieve quarantainefaciliteit diende.  De overige deelnemers testten negatief.

Volgens de Facebook-pagina van de missverkiezing heeft het betreffen hotel alle gerelateerde gebieden gedesinfecteerd, inclusief hun accommodatie.

Khun Nawat Issarakraisin, de organisator, zei donderdag dat hij de Nationale Veiligheidsraad, die verantwoordelijk is voor de afhandeling van de COVID-19-situatie, al op de hoogte heeft gebracht.  In dit stadium heeft de organisator de twee deelnemers het recht om aan de verkiezing deel te nemen niet ontnomen, zo vertelde hij.

De verkiezing vindt op 27 maart plaats in de Show DC Hall in de wijk Huai Khwang in Bangkok.  

Alle deelnemers uit 63 landen zitten nu in quarantaine.  Ze zullen later via Zoom deelnemen aan promotionele activiteiten voorafgaand aan de wedstrijd.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Miss Grand National
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Miss Grand National

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!