Vrachtwagen rijdt in Nakhon Ratchasima één tempel binnen waarbij drie gewonden vallen

NAKHON RATCHASIMA:- Een vrachtwagenchauffeur verloor de macht over het stuur en reed pardoes een tempel in.  Naar verluidt regende het en waren de wegen spekglad. 

Het plaatselijke reddingsteam in de provincie Nakhon Ratchasima ontving een melding van een ongeval op Mittraphap Road.  Het reddingsteam vond een witte Isuzu-truck met een nummerbord uit Bangkok.  De vrachtwagen reed de tempelpoort in, sloeg over de kop en kwam onder een brug terecht.  De 3 gewonden zaten in de vrachtwagen. Toevalligerwijze passeerde er een dokter die in staat was de eerste hulp te verlenen.

De dokter hielp 2 slachtoffers die bij het ongeluk open hadden opgelopen. Ze werden adequaat geholpen en zult spoedig geheel herstelt zijn, zo luidt de verwachting. De bestuurder daarentegen is zwaargewond en heeft o.a. een gebroken been.  Het reddingsteam verleende eerste hulp voordat hij hem naar het Sung Noen-ziekenhuis bracht.  

De dorpelingen in de omgeving die getuige waren van het ongeval verklaarden dat ze de vrachtwagen achter een bus zagen rijden.  Vervolgens probeerde de vrachtwagen de bus in te halen, maar verloor de macht over het stuur.  De vrachtwagen begon rond zijn as te tollen en crashte tegen een tempel, de vrachtwagen is total loss. 

Een van de gewonden verklaarde dat ze van een bedrijf uit Samut Prakan waren dat in zonnepanelen deed. De vrachtwagen zat vol materieel en was onderweg naar vele provincies. 

Veel delen van de tempel zijn beschadigd.  Een deel van de tempelpoort is verbrijzeld en onderzoek zal helpen onthullen wat of wie verantwoordelijk is voor het ongeval.  Ook een deel van de openbare weg is beschadigd.  De bestuurder krijgt medische zorg en wordt verzorgd in het ziekenhuis totdat hij veilig naar huis kan worden gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Khaosod.com

Eén gedachte over “Vrachtwagen rijdt in Nakhon Ratchasima één tempel binnen waarbij drie gewonden vallen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!