VIDEOCLIP | 2 politieparachutisten raken in elkaars parachute verstrikt nadat ze uit vliegtuig boven Thailand springen

CHA-AM:- Dit is het angstaanjagende moment waarop twee parachutisten in elkaars parachute verstrikt raakten nadat ze uit een vliegtuig waren gesprongen.

De politieagenten waren op een parachutistentraining met collega-officieren toen het incident op 20 september in het district Cha-am, in de provincie Phetchaburi plaatsvond.

Op beelden is te zien hoe het paar uit het vliegtuig sprong, maar hun parachutes raakten in de lucht verstrikt terwijl ze hulpeloos naar de grond vielen.

Een geschokte trainer schreeuwde van angst voordat hij door de microfoon sprak en de agenten instrueerde elkaar te omhelzen totdat ze veilig op de grond landden.

De filmer, die niet bij naam genoemd wil worden, zei: ‘We dachten dat het slecht zou aflopen toen we naar de lucht keken.  Gelukkig waren de twee kalm genoeg om de instructies van de trainer op te volgen.’

De officieren volgden de instructies van de trainer zorgvuldig op en hielden elkaar stevig vast totdat ze hun landingsdoel bereikten.

Na het ongeluk werd het paar op verwondingen gecontroleerd door medici die stand-by stonden, maar ze waren over het algemeen in orde en gingen verder met trainen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Newsflare
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Newsflare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!