Vrachtwagen met olifant in Noord-Thailand gekanteld, de zwaargewonde patient kwam met een smak op het wegdek terecht

CHIANG MAI:- Er moest een reddingsmissie gelanceerd worden voor een zwaargewonde olifant nadat de vrachtwagen die hem vervoerde vanmorgen in de provincie Chiang Mai, in het noorden van Thailand kantelde. De olifant kon door zijn verwondingen niet meer opstaan.

De Facebook pagina “Thai Elephant Alliance” een foto van de gewonde olifant, genaamd ‘Pooh Kham’ op social media.

Thai Elephant Alliance zei dat ze een aanvraag hadden ontvangen om met een ​​olifanten ambulance naar het Mae Chaem-district te komen nadat een vrachtwagen met een olifant was omgevallen.  De olifant “kon nauwelijks bewegen”, aldus de Facebook-post.

Gelukkig waren een dierenarts en een team van assistenten van het olifantenziekenhuis in de provincie Lampang in het gebied om andere taken uit te voeren, dus haastten ze zich naar de plaats delict om de verwondingen van Pooh Kham te inspecteren en eerste hulp te verlenen.

Ondertussen had de Thai Elephant Alliance een olifantenambulance geregeld om Pooh Kham op te halen.  De ambulance is onderweg, maar de alliantie zei dat het zes tot zeven uur zal duren voordat het arriveert.  De ambulance brengt medicatie, zoutoplossing en noodhulpmiddelen van het Centre of Elephant and Wildlife Health van de Chiang Mai University mee.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!