Onbeschofte tuk-tuk-chauffeur in Bangkok bestraft na één vreselijk onbeschofte benadering van toeristen

BANGKOK:- Een tuk-tuk-chauffeur kreeg gisteren een fikse boete aan de broek en kreeg de verplichting om één drie uur durende beleefheid’s training te ondergaan omdat hij onbeschoft en agressief was tegen een echtpaar uit Singapore door meer geld te eisen dan ze eerder hadden afgesproken voor een ritje. 

De politie van Thung Mahamek heeft de 57-jarige khun Thongkham Cherdchai, een boete van 1.000 baht opgelegd voor het hebben van een verkeerd rijbewijs om met het openbaar vervoer te rijden, zo meldde verschillende Thaise media.

Hij bleek ook ongepaste taal te hebben gebruikt tegen zijn passagiers en kreeg ook opdracht tot het volgen van een drie uur durende cursus om zijn rijgedrag te verbeteren. 

De commissaris van toeristenpolitie, generaal majoor Suthun Prommayon gaf de politie opdracht om de onbeschofte bestuurder te zoeken nadat een echtpaar uit Singapore zondag een video op Instagram plaatste, singapore_incidents, waarin ze klaagden over hun “vreselijke” ervaring in Bangkok. 

“Weer een afschuwelijke ervaring voor een Singaporees stel in Thailand, dit keer met een tuk-tuk-chauffeur”, aldus de kop boven de post. 

Een ander bericht op het socialemediaplatform zei: “BKK-tuktukbestuurder valt toeristen aan nadat hij ze niet heeft bedrogen.” De clip toonde een tuk-tuk-chauffeur die grof taalgebruik tegen het paar gebruikte, waaronder verschillende F***-woorden, op een voetpad, terwijl zijn voertuig geparkeerd stond bij de stoeprand, blijkbaar op Sathorn Road. 

De man wees met zijn vinger naar hen en probeerde met zijn hand te voorkomen dat ze een video zouden opnemen, en daagde hen uit om een ​​klacht in te dienen bij de politie door het kenteken van zijn voertuig te tonen. Ze zeiden dat de chauffeur meer geld van hen eiste, hoewel ze 160 baht hadden betaald voor de rit toen hij ze ophaalde bij het Siam Paragon-winkelcentrum voor een reis naar het BTS-station Surasak

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan,i maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Instagram
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Instagram 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!