Voormalig piloot van een luchtvaartmaatschappij gearresteerd voor het in het geheim filmen van vrouwen en het verkopen van clips in besloten groep

BANGKOK:- De politie heeft een voormalig piloot van een prominente luchtvaartmaatschappij gearresteerd voor het bedriegen van dames  en het in het geheim opnemen van hen in compromitterende situaties, waarna de video’s in een besloten groep online werden verkocht. Er zijn bijna 30 slachtoffers ontdekt, wat aanleiding geeft tot verder onderzoek naar de zaak.

De politie meldden dat ze gisteren twee locaties in Bangkok en de provincie Chanthaburi hadden overvallen. De eerste locatie was de woning van Phatrawit, een voormalig piloot die in de wijk Ramkhamhaeng 112 woonde. 

De tweede locatie was het huis van Attaphon in de wijk Mueang in Chanthaburi. Beide personen werden op grond van arrestatiebevelen aangehouden in verband met beschuldigingen van obsceniteit en smaad. Er werden onder meer laptops, mobiele telefoons en harde schijven in beslag genomen.

De arrestatie volgde nadat verschillende slachtoffers klachten tegen Phatrawit bij het departement cybercriminaliteit, het CID, hadden ingediend. Khun Phatrawit

had hen ontmoet via verschillende applicaties zoals Instagram, Facebook en Tinder. De voormalige piloot zou zich hebben voorgedaan als een medewerker van een luchtvaartmaatschappij, de dames hebben verleidt tot intieme relaties en hen uiteindelijk naar hotelkamers hebben gebracht voor seksuele activiteiten.

Later ontdekten de slachtoffers expliciete clips van zichzelf op de VK-applicatie en andere platforms. Ze kwamen er ook achter dat hun Facebook- en Instagram-profielen waren gelinkt aan expliciete inhoud. Daarom zochten ze de hulp van de cyberpolitie bij het aanhouden van de dader.

Na een grondig onderzoek kwamen CID-agenten erachter dat Phatrawit en Attaphon achter de misdaad zaten en arresteerden ze hen. Uit het onderzoek bleek dat Phatrawit vorig jaar 13 keer hotelkamers boekte in een hotel in de buurt van Ratchathewi, waar hij in het geheim de slachtoffers filmde tijdens seksuele activiteiten.

Bovendien constateerde de politie dat er dit jaar zeven soortgelijke incidenten waren. Er werd gemeld dat Phatrawit expliciete inhoud met aantrekkelijke jonge vrouwen verkocht als onderdeel van het lidmaatschap van een geheime groep. In totaal bleken 29 slachtoffers te zijn onderworpen aan soortgelijke activiteiten.

Onderzoek naar de achtergrond van Phatrawit onthulde dat hij eerder soortgelijke aanklachten aan zijn broek had gekregen. Phatrawit, ooit werkzaam als piloot bij een grote luchtvaartmaatschappij, zit niet meer in het vak, meldt Sanook.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!