Zuid-Afrikaan in Pattaya in elkaar getimmerd nadat hij naar verluidt in de Walking Street weigerde zijn barrekening te betalen

PATTAYA:-Een Zuid-Afrikaanse man heeft hoofdletsel opgelopen nadat hij naar verluidt weigerde zijn rekening in een gogo-bar te betalen waardoor hij in conflict kwam met de uitsmijters.

De politie van Pattaya City werd gistermorgen in alle vroegte op de hoogte gebracht van het incident. De politie, hulpverleners en “Snelle Jelle” onze razende reporter arriveerden ter plaatse de 40-jarige Mr. John-Paul Viljoen, een Zuid-Afrikaans staatsburger aan te treffen. Hij had flinke tikken gehad en bloedde op zijn hoofd.

Een groepje uitsmijters bij de XS a Go Go vertelde tegen de politie van Pattaya dat Mr. Viljoen weigerde zijn drankjes te betalen en had rekening van 9,470 baht openstaan.

Mr. Viljoen werd steeds bozer over zijn (te hoge) rekening, verfrommelde het en gooide het naar een van de uitsmijters en probeerde zich een weg te banen uit de gogo, waarbij de collega uitsmijters probeerde dat te voorkomen, met als resultaat dat er geknokt werd.

De uitsmijters bij de gogo verklaarden dat ze probeerden de situatie te sussen juist om de Zuid-Afrikaan ervan verdacht beschonken te zijn, maar hij viel, stortte zijn hoofd toen hij probeerde de gogo bar te ontvluchten.

Mr. Viljoen en de uitsmijters werden naar het politiebureau van Pattaya City gebracht om te onderhandelen en camerabeelden van het incident te bekijken. Mr. Viljoen stemde er uiteindelijk mee in om de openstaande rekening te betalen terwijl hij op het politiebureau in hechtenis zat en werd later vrijgelaten.

De politie van Pattaya zet haar onderzoek echter voort en zal het incident later vandaag verder bekijken. Ze moedigen personeel en managers aan om onmiddellijk de politie te bellen als een klant een rekening niet wil betalen, in plaats van te proberen de situatie zelf op te lossen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!