Voorlopig is het nog “dikke pret” met de voortgang van het drainagesysteemproject rond Soi Buakhao in Pattaya, snelheid geboden!

PATTAYA:- Medewerkers van de gemeente Pattaya inspecteerden een lopend drainagesysteemproject in en rond Soi Buakhao en drongen er bij de aannemer op aan de voltooiing te versnellen naar aanleiding van klachten van bewoners dat hun levensonderhoud door het project ernstig te lijden had.

Een groep functionarissen van Pattaya onder leiding van loco-burgemeester Manoch Nongyai bezocht deze week het problematische project in en rond Soi Buakhao, nadat ze door bevolking waren geïnformeerd dat de doorgang in het gebied, een gang van kommer en kwel was.

Bovendien klaagden sommige bedrijven in Soi Buakhao dat de aannemer sommige delen van de straat had afgesloten zonder er goed over na te denken hoe de klanten en personeel bij het bedrijf konden komen, waardoor ze klanten hun bedrijf voorbij liepen.

Loco-burgemeester, khun Manoch Nongyai zei tijdens dit bezoek dat deze nieuwe drainagelijn al een jaar aan de gang was en ongeveer in oktober 2022 voltooid zou zijn. Hij geloofde dat het nieuwe drainagesysteem de langdurige overstromingsproblemen in Soi Buakhao grotendeels zou oplossen.

Met betrekking tot de klachten, zei khun Manoch dat hij de aannemer van het project een direct bevel had gegeven om zijn werk te versnellen, terwijl de aannemer beloofde zijn werk materiaal zoveel mogelijk zou verplaatsen, zodat de winkelpuien makkelijk toegankelijk zouden zijn.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!