Voorlopig géén inloopvaccinaties op Bang Sue Grand Station

~ZIJN MOND VOORBIJ PRATEN~
(Meer zeggen dan dat er gezegd mag worden)

BANG SUE:- De minister van Transport, Khun Saksayam Chidchob liet gisteren weten dat de geplande inloop-Covid-vaccinatiedienst op het centraal station van Bang Sue in Bangkok ter discussie staat nadat premier Prayut dinsdag niet met de inloop vaccinatiediensten gelukkig was.

Premier Prayut Chan-o-cha remde het plan af vanwege de bezorgdheid dat het op prikpunten overbevolking en vaccintekorten zou kunnen veroorzaken. De premier liet zijn stem horen   nadat Saksayam maandag had aangekondigd dat het station vanaf 24 mei inloopprikken voor transportmedewerkers zou bieden voordat de service vanaf 1 juni naar het grote publiek zou worden uitgebreid.

Ook Minister Charnvirakul liet van zich horen en vertelde dat de Bang Sue Grand Station-service geen model was voor inloopvaccinaties.  In plaats daarvan had het Ministerie van Transport een centrum op het station opgezet om tussen de 10.000 en 100.000 openbare buschauffeurs, taxichauffeurs, luchthavencontrolepostmedewerkers en anderen te vaccineren, zo oreerde hij.

Het plan voor inloopvaccinatie is slechts een back-up, zei Anutin. Ondertussen moeten mensen vaccinaties boeken via de Mor Prom-aanvraag of voorafgaande registratie bij vaccinatiecentra.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!