Volgens het TAT  kon de kustplaats Pattaya tijdens het afgelopen Songkran flink flappen tellen, maar liefst 200 miljoen baht 

PATTAYA:- Volgens een artikel van de Pattaya mail zouden vorige week méér dan 10.000 toeristen het eiland Koh Larn bezocht hebben. Het TAT liet weten dat de stad tijdens de Songkran vakantie méér dan 200 miljoen baht aan inkomsten uit toerisme voor Chonburi en Pattaya gegenereerd had.

Onderwijl worden buitenlanders aangemoedigd om Thailand te bezoeken nadat de regering de pre-flight RT-PCR coronavirus-testvereiste had laten vallen, terwijl Thais konden profiteren van het door de regering gesubsidieerde reisprogramma “We Travel Together”.

Hoewel Pattaya geen watergevechten op straat toeliet om toeristen aan te trekken, organiseerden particuliere bedrijven hun eigen activiteiten om bezoekers te trekken, zei Khun Kachondrej, eraan toevoegend dat vier- en vijfsterrenhotels het beste deden.

Restaurants – en bars die zich als restaurant hadden omgevormd waren ook druk, aldus de TAT-directeur, vooral degenen die zeevruchten serveerden voor catering aan selfie-verslaafde millennials.

De enige bedrijven die het moeilijk hadden, waren bedrijven die zich alleen richten op buitenlandse toeristen, zei Kachondrej.

 Koh Larn Island trok ook enorme drukte, met naar schatting 10.000 mensen die een dag bezoeken en alle hotels van het eiland volledig boeken, voegde hij eraan toe.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!