Volgens het meteorologisch instituut van Thailand begint de “winter” dit jaar laat , maar zal langer duren!

THAILAND:- Het koele seizoen begint tegen het einde van deze maand en blijft tot eind februari, zo voorspeldde het Thais meteorologisch instituut vandaag.

De voorspelling zei dat hoewel het koele seizoen later begint dan normaal, het dit jaar langer zal duren. Tijdens deze periode kunnen de temperaturen in het noorden en noordoosten dalen tot 8 graden Celsius, met vorst op heuveltoppen. 

De hoofdstad Bangkok en omliggende provincies mogen ondertussen lage temperaturen van 15 tot 18 graden Celsius verwachten.

Het instituut voegde eraan toe dat hoewel het weer alleen op sommige dagen in het hogere zuiden koud zal worden, de regio in november en december nog steeds wordt getroffen door hevige regenval, met plotselinge overstromingen en overstromingen tot gevolg. 

Het zwaarst getroffen zal de oostkust van het zuiden van Thailand zijn. Het ministerie waarschuwde ook dat in november en december meer tropische stormen de Golf van Thailand en het zuiden kunnen treffen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TMD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!