Volgens Forbes zijn de gebroeders Chearavanont de rijkste van Thailand

~HET KOMT NIET VANZELF AANWAAIEN~
 (Om iets te kunnen bereiken, moet je wel genegen zijn hard te werken)

THAILAND:- Het Amerikaanse zakenblad Forbes rangschikte de gebroeders Chearavanont als de rijkste personen in Thailand in 2021, gevolgd door Chalerm Yoovidhya, Charoen Sirivadhanabhakdi, de familie Chirathivat en Sarath Ratanavadi.

Volgens de redactie van Forbes kromp de Thaise economie in 2020 met 6,1 procent, de grootste daling in meer dan twee decennia als gevolg van het stagnerende toerisme.

Ondanks een plotselinge piek in Covid19 infecties dit jaar, heeft de regering beloofd om de toeristenhaven tegen oktober te heropenen voor gevaccineerde buitenlandse bezoekers, waarbij Phuket reeds op 1 juli j.l.  werd heropend.

Gesteund door het vooruitzicht van een herstel en een stijging van de export, steeg de index van de benchmarkaandelen met 43 procent sinds de laatste keer dat het fortuin 15 maanden geleden voor het laatst werd gemeten, merkte het tijdschrift op.  

Die stijging hielp de gecombineerde rijkdom van de rijkste mannen van het koninkrijk met meer dan een vijfde te vergroten tot 160 miljard dollar (5,16 biljoen THB).

De magnaten op de Forbes-lijst van de 50 rijkste van Thailand in 2021 voegden meer dan 20 procent toe aan hun gecombineerde vermogen van 160 miljard dollar, ondanks de impact van Covid-19 op de van toerisme afhankelijke economie, aldus het tijdschrift.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!