Thaise bevolking in Bangkok en omgeving aan het hamsteren geslagen voorafgaand aan een mogelijke lockdown

~HAMSTÉÉÉÉÉREN!!!~
(Verkoop slogan van Albert Heijn)

BANGKOK:- De Thaise bewoners in Bangkok en omgeving stroomden gisteren in allerijl naar de supermarkten en andere mogelijke verkooppunten om voedsel en basisbenodigdheden in te slaan om zich voor te bereiden op een mogelijke afsluiting.

Het zgn. hamsteren werd aangewakkerd door het voorstel van het ministerie van Volksgezondheid om provincies onder maximale en strikte controle gedurende 14 dagen op slot te zetten.

Bangkok, Nonthaburi, Pathum Thani en Samut Prakan staan ​​sinds 15 mei op de lijst van gebieden onder maximale strikte controle.

Deze ophanden zijnde afsluiting zal gelijk zijn aan die in april vorig jaar werd opgelegd en omvat de sluiting van de meeste locaties met een hoog risico en verbiedt mensen om naar buiten te gaan of tussen provincies te reizen.

Het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA zei dat het het voorstel deze vrijdagmorgen besproken zal worden, uw nieuwsbeer volgt dit voor u op de voet en zal u onverwijld gaan informeren wanneer een eventuele beslissing gemaakt is.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!