Volgens de Thaise politie zijn de uit de militaire kazerne in Narathiwat gestolen AK-geweren verkocht aan opstandelingen

~DE STEEN DER WIJZEN ZOEKEN~
(Het onmogelijke proberen)

NARATHIWAT:- De politie van Narathiwat verklaarde gisteren dat een partij AK102-aanvalsgeweren die vorige week van een militaire basis verdween, was gestolen en verkocht.

Afgelopen 18 mei werden achtentwintig  AK102’s op een territoriale verdedigingsbasis in het hoofddistrict van Narathiwat vermist.

De politie maakte dat een deel van de wapens in de handen van lokale opstandelingen en drugsdealers was gevallen, terwijl er zes teruggevonden waren.

De plaatselijke hoofdcommissaris, kolonel  Narin Busaman zei dat een verdachte in de zaak, genaamd Hazan Samae, was gearresteerd, hij zou bekend hebben dat hij de geweren had verkocht.

Narin weigerde informatie over andere verdachten vrij te geven, verder is de politie erg terughouden in het vrijgeven van informatie, want dat zou de voortgang van het onderzoek kunnen belemmeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron:  The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!