Volgende week zal uw nieuwsbeer naar verwachting een tandje lager inzetten

NEDERLAND:- Wat is er aan de hand, zult u zich afvragen. Volgende week wordt Frank, ruim 25 jaar mijn levenspartner opgenomen in het UMC Groningen. Zoals bekenden van ons weten, heeft Frank zware COPD, een ziekte die hem langzaam aan het slopen is. Iedere dag een stapje terug, bij inspanning hoge hartslag en grote vermoeidheid maken het dat hij alles gedoseerd moet doen, van simpel douchen tot lichtelijk huishoudelijke werkjes.

Inmiddels zijn wij stukken kleiner gaan wonen (dan wij ooit gedaan hebben) en hebben de omgeving aangepast om het leven makkelijker te plaatsen, een schachtlift, rolstoel met motor, zuurstofapparaten en luchtzuivering installatie zorgen daarvoor.

Frank gaat de toekomst met vertrouwen tegemoet, eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik daar grote bewondering voor heb. Ik heb er dagen bij, dat ik denk uit die “rollercoaster” te vallen.

Frank ondergaat volgende week één hele reeks onderzoeken waarbij zijn “Las score” tot achter de komma bekend gaat worden. Enige tijd terug werd deze op 31,5% vastgesteld, bij een score van 30% en minder zet Euro-transplant, patiënten op de wachtlijst.

Ik blijf gedurende deze onderzoeken in de nabijheid van Frank en zal daarom niet frequent het nieuws uit en over Thailand brengen, sorry daarvoor.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Nederland 

7 gedachten aan “Volgende week zal uw nieuwsbeer naar verwachting een tandje lager inzetten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!