Volgende maand zijn in de Walking Street van Pattaya de foeilelijke elektriciteitskabels onder de grond verdwenen

PATTAYA:- De loco-burgemeester van Pattaya, khun Pattana Boonsawat en enkele leden van de gemeenteraad hadden zich gisteren bij de ingang van Walking Street verzameld voordat zij zich in deze half opengebroken straat begaven om de voortgang van het graafwerkzaamheden te inspecteren waar verschillende kabels, zowel elektriciteit’s als nutskabels de komende weken ondergronds worden gebracht.

Het hele project loopt méér dan een jaar achter op het oorspronkelijke schema, waardoor het ondergronds brengen van de kabels in april voltooid zal zijn.

Het project om een ​​nieuw ondergronds elektriciteitsnet te installeren en het gebied te verfraaien door lelijke draden te begraven, begon op 21 november 2020 en zou slechts drie maanden duren.  In juni was de klus echter nog steeds slechts 20% voltooid.

De PEA-functionarissen gaven de schuld aan de onzorgvuldige tekeningen, het regenseizoen en verzonnen schijnbaar maandelijks nieuwe excuses.  Ze beloofden toen dat het voor het einde van het jaar klaar zou zijn.

Nu, zei khun Pattana, ligt het werk op schema voor en nadert “in april”, in de voltooing, niet specificerend of dat het begin of het einde van volgende maand zou zijn.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  The Pattaya Mail

Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!