Regionale politie Chonburi neemt voor méér dan 70 miljoen baht aan eigendommen van vermeende drugsdealers in beslag  

CHONBURI:- Er is voor méér dan 70 miljoen baht aan eigendommen in beslag genomen van wat de politie omschreef als prominente drugsdealers van een Chonburi-drugsnetwerk.

Een team van de politie van Regio 2 maakte dit nieuws bekend aan de Thaise pers.  Ze hebben de 34-jarige khun  Kerkchai Raksawong, en 36-jarige vrouw, khun Pawinee Khaokaewm in een huis gearresteerd dat naar verluidt eigendom is van khun Sittichai Manadee van de Tol Mueang Chon’ in het hoofddistrict Chonburi. De ‘Tol Mueang Chon’ is een uitgebreid drugsnetwerk, zo vertelde de politiewoordvoerder van Regio 2. 

De politie nam van het bovengenoemde drugsnetwerk voor I. totaal 72.586.898 baht in beslag, waaronder gebouwen en land, geld, geweren en munitie in Chonburi en andere provincies die volgens de politie bij het netwerk waren aangesloten.

De arrestaties en inbeslagnames kwamen nadat de politie van Nong Kham eerst khun Weerayut Prachumsai alias “Wat” had gearresteerd, een ander vermeend lid van het drugsnetwerk wiens arrestatie de politie van Regio 2 hielp bij hun onderzoek om meer verdachten in het drugsnetwerk te traceren.

De politie van Regio 2 verklaarde dat het werk om mogelijke verdere leden van het netwerk te ontmaskeren, zou voortduren.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  Komchadluek
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Komchadluek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!