Voetgangersbrug over de Sukhumvit Road in Pattaya levensgevaarlijk!

PATTAYA:- De voetgangersbrug bij de Phanthong Tonson 1 School, die vaak wordt gebruikt door studenten en werknemers op weg naar het nabijgelegen industriegebied, wordt nauwlettend in de gaten gehouden vanwege een gebrek aan veiligheidsmaatregelen en onderhoud.

Waarschuwingsborden bij de ingang van de brug waarschuwen tegen het aanraken de reling, aangezien deze potentiële elektrische gevaren met zich meebrengen. Er lopen talloze communicatiekabels over de brug, waardoor de veiligheid verder in gevaar komt. Ondanks het belang ervan voor de lokale gemeenschap is de huidige staat van de brug allesbehalve geruststellend.

Khun Pongsak Pejapoh, een 44-jarige motortaxichauffeur, meldde alarmerende berichten dat mensen ter plaatse werden geëlektrocuteerd. Ondanks pogingen om contact op te nemen met de autoriteiten, werd er geen concrete actie ondernomen. Pongsak benadrukte de urgentie van onmiddellijke actie, vooral gezien het potentiële gevaar bij regenachtig weer.

Het gebrek aan inspectie en onderhoud is een groot probleem geworden, vooral met betrekking tot de elektrische componenten van de brug. Bewoners en pendelaars roepen de relevante autoriteiten, waaronder de Provinciale Elektriciteitsautoriteit (PEA) en lokale overheidsinstanties, op om een ​​grondige evaluatie uit te voeren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!